محصول مورد نظر خود را جستجو کنید.
سلامت فرد - تاریخچه سلامت فرد
جوانی خلاق و عاشق کار با پیشینه درخشان در حرفه خانوادگی، و دغدغه تولید و سلامت مشتری. انواع شیرینی های سنتی مخصوص اصفهان (گز، سوهان و پشمک) و بیسکویت با روغن حیوانی با دستان هنرمند او تولید می شدند و سلامت را به نامی مانا در صنف قنادی اصفهان تبدیل کرد. سلامت درآمیخته با تفکر شکوفا، پشتکار، پایبندی به سنت های اصیل و رعایت حقوق مشتری (مصرف کننده اکنون) است.
همزمان با رشد اقتصادی دهه ۴۰ ایران، قنادی سلامت گام در راه توسعه نهاد. تمرکز بر تولید محصولات پرمصرف، به کارگیری تکنولوژی جدید و افزایش منابع انسانی در کارگاه پررونق سلامت نوید بر چشم اندازی روشن بود. عباس صناعت که به آقای سلامت مشهور شده بود با قلبی پرامید و ذهنی خلاق درحال برنامه ریزی برای آینده کارگاه قنادی سلامت بود.
علاقه عباس صناعت به اصفهان و خاطرات شکوفای دوران صفوی، الهام بخش او در ایده چاپ تصویر پل خواجو روی جعبه بیسکویت شد. بیسکویت پل خواجویی در ذهن مصرف کننده ماندگار شد تا همیشه.
عباس صناعت معتقد است سلامت فقط یک نام نیست، شیوه تفکری است که تمام ابعاد زندگی را در بر می گیرد. نوآوری، اخلاق مداری، تعهد به مسئولیت های اجتماعی، صداقت و آینده نگری سر لوحه این شرکت است. تضمین ایمنی سلامت مصرف کننده و ارائه محصولاتی با کیفیت، نه تنها وظیفه بلکه رسالت این شرکت در مسیر ساختن فردایی روشن تر است.
با تحولات چشمگیر در افزایش نیروی انسانی و رویکرد کاربردی به تولیدات، کارگاه سلامت توانست با تلاش و پشتکار آوازه خود را از اصفهان به دیگر شهرها به ویژه پایتخت برساند.
این دهه چالش های بسیاری داشت ولی با تلاش بسیار این دهه سپری شد. حضور در نخستین نمایشگاه بین المللی تهران، معرفی محصولات سلامت همچون گز، سوهان و بیسکویت و واگذاری اولین عاملیت فروش در تهران، گام های موثری در مسیر پیشرفت و رشد برند سلامت بود.
این دهه با رشد چشمگیر تکنولوژی، افزایش نیروی انسانی و پاسخگویی به تقاضای روز افزون بازار همراه بود. ارسال محصولات به سراسر ایران و آغاز صادرات به آسیای میانه از جمله قزاقستان، چشم اندازهای جدیدی را برای سلامت ایجاد کرد. همچنین، تولید بیسکویت های کرمدار با طعم های اصیل شکلاتی، نارگیلی و پرتقالی تحول بزرگی در تولیدات سلامت بود. دوراندیشی حاج عباس صناعت باعث شد که با ورود به منطقه صنعتی، شرکت سلامت پایه گذاری و ثبت شود.
در اوایل این دهه، تولید شیرینی های مغزدار و شیرینی های حاوی تکه های شکلات آغاز شد که طعم های جدید و جذابی به بازار معرفی کرد. در اواخر این دهه تولید ویفر نیز به سبد محصولات سلامت افزوده شد و تنوع بیشتری به مجموعه محصولات ارائه شده بخشید.
با احداث فاز دوم، کارخانه در شهرک صنعتی رنگسازان و افزایش خطوط تولید، ظرفیت تولید به طور چشمگیری افزایش یافت. این گام بزرگ نشان از عزم راسخ سلامت برای توسعه و گسترش بیشتر در مسیر پیشرفت داشت.
اینک بیسکویت سلامت با تولید طیف گستردهای از بیسکویت پذیرایی، بیسکویت کرمدار، شیرینی، ویفر، سلامت بار، پروتئین بار و کیک ثابت کرده است که نوآوری و آینده نگری می توانند مسیر صنعت را متحول کنند. این افتخار ریشه در تدبیر و دوراندیشی حاج عباس صناعت دارد.
اولین گام در صادرات در دهه ۱۳۷۰ رقم خورد. امروز این افتخار را داریم که محصولات سلامت به بیش از ۱۵ کشور در سراسر جهان صادر می شوند و نامی آشنا در بازار های بین المللی هستند.